Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Komentátor Beglin sa ospravedlnil za výrok po vylúčení Di Mariu

Futbalista PSG Angel Di Maria dostáva červenú kartu v odvete semifinále Ligy majstrov Manchester City - Paríž Saint-Germain 4. mája 2021 v Manchestri. Foto: TASR/AP

Päťdesiatsedemročný Ír počas hráčskej kariéry obliekal dresy anglických klubov FC Liverpool či Leeds United a v 80. rokoch minulého storočia hrával aj za národný tím.

Manchester 5. mája (TASR) – Komentátor americkej televízie CBS Sports Jim Beglin sa ospravedlnil za poznámku na adresu argentínskeho futbalistu Angela Di Mariu. Počas utorňajšej semifinálovej odvety Ligy majstrov medzi Manchestrom City a Parížom St. Germain pripísal vylúčenie krídelníka hostí juhoamerickému temperamentu.



„Necitlivo som použil rasový stereotyp, bolo to nevhodné a neakceptovateľné. Slová majú veľkú moc a plne si uvedomujem vážnosť toho, čo som povedal, keď Angel Di Maria dostal červenú kartu. Poučím sa z toho," napísal Beglin na sociálnej sieti Twitter. Päťdesiatsedemročný Ír počas hráčskej kariéry obliekal dresy anglických klubov FC Liverpool či Leeds United a v 80. rokoch minulého storočia hrával aj za národný tím.