Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

LIGA MAJSTROV: Ronaldo definitívne nenastúpi proti FC Barcelona

Futbalista Juventusu Turín Cristiano Ronaldo sa teší po strelení gólu z penalty v odvetnom zápase osemfinále Ligy majstrov Juventus Turín - Olympique Lyon v Turíne 7. augusta 2020. Foto: TASR/AP

Tridsaťpäťročný útočník mal prvýkrát pozitívny výsledok 13. októbra a jeho organizmus odvtedy stále vykazuje prítomnosť koronavírusu.

Turín 28. októbra (TASR) - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo z Juventusu Turín vynechá stredajšie domáce stretnutie G-skupiny Ligy majstrov s FC Barcelona (21.00). V stredu to potvrdil aj jeho klub.

Portál sport.sky.it už v utorok večer informoval, že Ronaldo mal opäť pozitívny test na ochorenie COVID-19, no Juventus informáciu nechcel komentovať. Tridsaťpäťročný útočník mal prvýkrát pozitívny výsledok 13. októbra a jeho organizmus odvtedy stále vykazuje prítomnosť koronavírusu. Všetci hráči Juventusu absolvovali v utorok povinné predzápasové testovanie, Ronaldo sa nedozvedel potešujúcu správu a tak si nezmeria sily s Barcelonou vrátane Lionela Messiho. Turínsky klub neinformoval o nových prípadoch koronavírusu v mužstve. Informovala agentúra AP.