Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Slovan nevyužil hru v prevahe a remizoval s Batumi 0:0

Na snímke uprostred Jaromír Zmrhal (Slovan), vpravo Sandro Altunašvili a vľavo Irakli Bidzinašvili (obaja Batumi) v prvom stretnutí 1. predkola Ligy majstrov ŠK Slovan Bratislava - Dinamo Batumi 6. júla 2022 v Bratislave. Foto: TASR - Pavel Neubauer

O postup môžu Slovanisti zabojovať v odvete, ktorá je na programe v stredu 13. júla v Batumi.

Bratislava 6. júla (TASR) - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava remizovali v úvodnom zápase 1. predkola Ligy majstrov s FC Dinamo Batumi 0:0. Domáci si na Tehelnom poli vytvorili viacero šancí, ani jedna strela však neskončila v sieti ich gruzínskeho súpera. Presadiť sa nedokázali napriek tomu, že väčšiu časť zápasu odohrali v početnej prevahe.

O postup môžu zabojovať v odvete, ktorá je na programe v stredu 13. júla v Batumi. Víťaz dvojzápasu nastúpi v 2. predkole LM proti lepšiemu z dvojice FC Tobol Kostanaj a Ferencváros Budapešť. Stretnutie týchto dvoch tímov skončilo v stredu takisto bezgólovou remízou.

Na snímke vpravo Vladimír Weiss (Slovan) a vľavo Irakli Bidzinašvili (Batumi) v prvom stretnutí 1. predkola Ligy majstrov ŠK Slovan Bratislava - Dinamo Batumi 6. júla 2022 v Bratislave.
Foto: TASR - Pavel Neubauer



1. zápas 1. predkola LM:


ŠK Slovan Bratislava - FC Dinamo Batumi 0:0

Rozhodovali: Coote - Hussin, Hopton (všetci Angl.), ŽK: Barseghjan - Teidi, Chabradze ČK: 42. Kobachidze (po 2. ŽK), 10.589 divákov.

Slovan: Chovan - Medveděv, Kašia, Abena, De Marco (58.Čakvetadze) - Kankava, Kucka (86. Holman) - Zmrhal, Weiss (78. Čavrič), Barseghjan (58. Green) - Ramirez (58. Šaponjič)

Batumi: Kupatadze - Čabradze, Kobachidze, Azackij, Azarov - Teidi, Altunašvili (86. Navalovski) - Mamučašvili, Bidzinašvili (45. Rechviašvili), Davitašvili (72. Vacadze) - Flamarion (72. Radin)