Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

V tíme Paríža SG boli všetky testy na koronavírus negatívne

Futbalisti PSG Neymar (vľavo) a Kylian Mbappé reagujú vo štvrťfinále Francúzskeho pohára Paríž St. Germain - Saint Étienne v Paríži 8. januára 2020. Foto: TASR/AP

Dva prípady nákazy hlásili v nedeľu večer v španielskom klube Atletico Madrid.

Faro 10. augusta (TASR) - Futbalisti Paríža Saint-Germain absolvovali v nedeľu testy na prítomnosť nového koronavírusu, všetci z nich vrátane členov realizačného tímu mali negatívne výsledky.

Odberom sa členovia výpravy úradujúceho francúzskeho šampióna podrobili na sústredení v portugalskom Fare, kde sa PSG pripravuje na stredajšie štvrťfinále Ligy majstrov 2019/2020 proti Atalante Bergamo. Informáciu priniesol portál lequipe.fr.

Dva prípady nákazy hlásili v nedeľu večer v španielskom klube Atletico Madrid. Pozitívne testy sa objavili u dvoch členov tímu, ktorí mali odcestovať na finálový turnaj LM do Lisabonu. Atletico má vo štvrtok 13. augusta nastúpiť vo štvrťfinále súťaže proti RB Lipsko. Atletico nezverejnilo mená nakazených a nešpecifikovalo, či ide o hráčov alebo členov realizačného tímu.

Finálový turnaj LM odštartuje v stredu prvým štvrťfinálovým duelom medzi Atalantou a PSG na Estádio da Luz. V Lisabone sa bude hrať bez divákov a pri dodržaní prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení. Finále je naplánované na nedeľu 23. augusta.