Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Švédi nominovali šiestich hráčov do náhradného kádra

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Švédi odohrajú prvý duel na šampionáte v pondelok 14. júna proti Španielsku, ktoré malo taktiež dvoch pozitívnych hráčov a v náhradnom tíme má 17 futbalistov.

Kodaň 10. júna (TASR) - Tréner švédskej futbalovej reprezentácie Janne Andersson nominoval pred majstrovstvami Európy druhý káder so šiestimi hráčmi, ktorí by mohli zasiahnuť do zápasov na šampionáte v prípade, že v pôvodnom mužstve prepukne nákaza koronavírusom.

V náhradnom kádri sú Isaac Kiese Thelin, Jesper Karlsson, Joakim Nilsson, Jacob Rinne, Mattias Johansson a Niclas Hult, ktorí budú bývať a pripravovať sa v izolácii v Göteborgu. Skupinu povedie tréner švédskej dvadsaťjednotky Poya Asbaghi.

V utorok mali pozitívne testy na koronavírus Dejan Kulusevski z Juventusu Turín a Mattias Svanberg z Bologne. Švédi odohrajú prvý duel na šampionáte v pondelok 14. júna proti Španielsku, ktoré malo taktiež dvoch pozitívnych hráčov a v náhradnom tíme má 17 futbalistov. Obe krajiny budú bojovať v základnej E-skupine, v ktorej sa predstavia aj Poľsko a Slovensko.