Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Šport

Messi dostal od PSG za prestup aj kryptomenu

Na snímke argentínsky futbalista Lionel Messi máva na pozdrav po prílete na francúzskej letisko Le Bourget severne od Paríža v utorok 10. augusta 2021. Kariéra Messiho bude pokračovať v Paríži St. Germain, kde dvojročnú zmluvu s opciou na ďalšiu sezónu. Argentínčan po 21 rokoch odišiel z FC Barcelona, v španielskom veľkoklube strávil celú svoju doterajšiu kariéru. Foto: TASR/AP

Súčasťou dohody sú aj bonusy, jednorazový darček za príchod v hodnote 29-35 milióna dolárov a fanúšikovské žetóny PSG.

Paríž 13. augusta (TASR) – Argentínsky futbalista Lionel Messi dostal za svoj príchod z FC Barcelona do Paríža St. Germain aj kryptomenu. Informáciu potvrdil vo štvrtok francúzsky klub.

Messi podpísal s vicemajstrom Ligue 1 dvojročnú zmluvu s opciou na ďalšiu sezónu v hodnote 41 miliónov dolárov. Súčasťou dohody sú aj bonusy, jednorazový darček za príchod v hodnote 29-35 milióna dolárov a fanúšikovské žetóny PSG.

„Messi sa týmto spôsobom spojil s miliónmi priaznivcov PSG po celom svete. Klub zároveň potvrdil, že patrí medzi najinovatívnejšie športové organizácie na svete," zverejnil PSG v oficiálnom vyhlásení podľa agentúry DPA.