Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

VIDEO: Maradona požiadal o lekárske vyšetrenie, mal nízky krvný tlak

Bývalá argentínska futbalová hviezda Diego Maradona sa zdraví s fanúšikmi pred začiatkom zápasu základnej D-skupiny Argentína - Nigéria na MS vo futbale v Petrohrade 26. júna 2018. Foto: TASR/AP

Pred zápasom tancoval Maradona na tribúne so ženou, ktorá mala na sebe oblečený dres Nigérie.

Petrohrad 27. júna (TASR) - Legendárny argentínsky futbalista Diego Maradona požiadal o lekárske vyšetrenie po utorňajšom zápase D-skupiny majstrovstiev sveta 2018 medzi hráčmi jeho rodnej krajiny a Nigériou (2:1). Podľa argentínskych médií mal údajne problémy s nízkym krvným tlakom.

Päťdesiatsedemročný kapitán svetových šampiónov z roku 1986 prežíval duel veľmi emotívne a po jeho skončení vyzeral byť vyčerpaný. Po vyšetreniach opustil štadión bez cudzej pomoci. Informovala o tom agentúra DPA.



"Chcem vám povedať, že som v poriadku. Nie som a ani som nebol v nemocnici. Lekár ma vyšetril cez prestávku, keď som cítil bolesť v krku," citovala Maradonu agentúra AP.

Pred zápasom tancoval Maradona na tribúne so ženou, ktorá mala na sebe oblečený dres Nigérie. Všetci diváci to mohli sledovať na veľkoplošnej obrazovke a spôsobilo to pozitívne ohlasy v oboch fanúšikovských táboroch. Po dramatickej koncovke stretnutia oslavoval bývalý skvelý futbalista víťazstvo svojho tímu aj so vztýčenými prostredníkmi.