Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Neapol zakopol na pôde Sassuola, Inter bez Škriniara zdolal S.P.A.L

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Bod pre Neapolčanov zachránil až v 86. minúte Lorenzo Insigne.

Reggio Emilia/Miláno 11. marca (TASR) - Futbalisti Neapola zrejme definitívne pochovali šance na zisk talianskeho titulu. Na pôde Sassuola iba remizovali 1:1 a na vedúci Juventus Turín strácajú už priepastných 18 bodov. Na štadióne Mapei v Reggio Emilia sa im tradične nedarí a nedeľňajší súboj Serie A nebol výnimka. Bod pre Neapol zachránil až v 86. minúte Lorenzo Insigne.

"Za daných okolností musíme byť spokojní aj s remízou. Získať body v domovskom stánku Sassuola je vždy veľmi náročné. Škoda, že sa nám nepodarilo streliť prvý gól. Vedenia sa ujali domáci a v druhom polčase sme museli tuho bojovať o to, aby sme aspoň vyrovnali. Lorenzo opäť potvrdil, že má talent a verí si. Pre naše mužstvo je veľmi užitočný," povedal pre oficiálnu klubovú webstránku Neapola senegalský obranca Kalidou Koulibaly.

Hráči Interu Miláno si poradili s tímom S.P.A.L 2013 vďaka presným zásahom Matteu Politana a Roberta Gagliardiniho 2:0, slovenský obranca Milan Škriniar sedel iba na lavičke náhradníkov. "Nerazzurri" sú v tabuľke štvrtí o bod za mestským rivalom AC Miláno. Na San Sire v nedeľu opäť chýbal Mauro Icardi. Otázny je aj jeho štart v odvete osemfinále Európskej ligy UEFA proti Eintrachtu Frankfurt i v dueli proti AC. Argentínsky kanonier je v spore s vedením Interu, ktorý sa týka finančných podmienok pripravovanej zmluvy. "Nechcem hovoriť o Icardim. Vždy, keď niečo poviem na jeho adresu, tak to niekto zle interpretuje. Poďme sa radšej baviť o krásnych góloch Politana a Gabbiadiniho," uviedol pre akreditované médiá tréner Interu Luciano Spalletti.