Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Pasienky dostali definitívne zelenú, rozhodla UEFA

Štadión na Pasienkoch. Foto: TASR/Martin Baumann

Stánok na Pasienkoch prešiel preto úpravami, najrozsiahlejšou zmenou boli nad tribúnami nainštalované nové unimobunky s novými kamerovými platformami a miestami pre komentátorov.

Bratislava 18. septembra (TASR) - Futbalisti Slovana Bratislava budú definitívne môcť odohrať domáce zápasy v I-skupine Európskej ligy UEFA 2014/2015 proti SSC Neapol, Sparte Praha a Young Boys Bern na svojom štadióne na Pasienkoch. Po štvrtkovej návšteve povereného zástupcu Európskej futbalovej únie (UEFA) na štadióne "belasých" riadiaci orgán ešte v ten istý deň večer zaslal Slovanu pozitívne stanovisko.

"Iba pred krátkym časom sme dostali od UEFA oficiálne vyjadrenie, že zápasy Európskej ligy UEFA v ročníku 2014/2015 môžeme hrať na našom štadióne na Pasienkoch. My sme s tým aj počítali a boli sme o tom presvedčení, pretože sme urobili všetko preto, aby sme operatívne vyriešili všetky vytknuté problémové body zo strany UEFA," povedal TASR technický riaditeľ Slovana Zdeno Roman.

Stánok na Pasienkoch prešiel preto úpravami, najrozsiahlejšou zmenou boli nad tribúnami nainštalované nové unimobunky s novými kamerovými platformami a miestami pre komentátorov.

Zverenci českého trénera Františka Straku sa v I-skupine hlavnej fázy Európskej ligy UEFA 2014/2015 stretnú s SSC Neapol, Spartou Praha a Young Boys Bern. Rekordný osemnásobný slovenský majster začne púť v skupine 18. septembra na pôde YB Bern. V druhom kole 2. októbra privíta SSC Neapol a v 3. kole 23. októbra hrá opäť doma so Spartou Praha. Potom "belasí" nastúpia v 4. kole 6. novembra na Letnej, v 5. kole 27. novembra hostia Švajčiarov a v poslednom 6. kole vycestujú do Neapola (11. decembra).