Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

SFZ podpísal memorandum o spolupráci so zväzom malého futbalu

Na snímke prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik. Foto: TASR - Pavol Zachar

Dôležitým bodom je vytvorenie pracovnej skupiny, ktorej členovia budú tak zo SFZ ako aj SZMF, ktorá bude koordinovať body obsiahnuté v tomto memorande.

Bratislava 18. júna (TASR) – Prezidenti Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik a Slovenského zväzu malého futbalu (SZMF) Peter Králik podpísali vo štvrtok v Bratislave memorandum o vzájomnej spolupráci.

"Verím, že naša spolupráca bude úspešná a prospešná. Ciele partnerstva sú jednoznačné – futbal je len jeden. Verím, že keď budú veľký s malým spolu, bude to pre oboch len lepšie," citoval oficiálny web SFZ šéfa slovenského futbalu Jána Kováčika.

Úspešnú spoluprácu si želajú aj zástupcovia zo Slovenského zväzu malého futbalu. „Sľubujeme si ešte väčšie spopularizovanie malého futbalu a zároveň ďalej popularizovať aj veľký futbal prostredníctvom našej hráčskej základne a fanúšikov. Verím, že spolupráca bude prospešná pre obe strany a spoločnými silami docielime, aby obe strany boli spokojné. Podpísanie memoranda vnímame ako dôležitý krok k užšej vzájomnej spolupráci. Dôležitým bodom je vytvorenie pracovnej skupiny, ktorej členovia budú tak zo SFZ ako aj SZMF, ktorá bude koordinovať body obsiahnuté v tomto memorande," uviedol prezident SZMF Peter Králik.