Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

AC Miláno zdolalo Parmu 3:1 v 30. kole Serie A, Ibrahimoviča vylúčili

Futbalisti AC Milána Ante Rebič (chrbtom) a Zlatan Ibrahimovič sa tešia po strelení gólu v zápase 30. kola talianskej Serie A, AC Parma - AC Miláno v Parme v sobotu 10. apríla 2021. Foto: TASR/AP

Za Parmu odohral celých 90 minút s kapitánskou páskou na rukáve slovenský reprezentant Juraj Kucka.

Rím 10. apríla (TASR) - Futbalisti AC Miláno zvíťazili v sobotnom zápase 30. kola talianskej Serie A na trávniku Parmy 3:1. Upevnili si druhé miesto v tabuľke, na Inter Miláno strácajú osem bodov, lídra však čakal nedeľný domáci duel s Cagliari.

Výhru AC zariadili gólmi v prvom polčase Ante Rebič a Franck Kessie. Po zmene strán uvidel Zlatan Ibrahimovič červenú kartu za slovnú inzultáciu rozhodcu Fabia Marescu, ktorý švédskeho kanoniera bez žltého varovania poslal rovno pod sprchy. Domáci za stavu 2:1 a v početnej výhode vrhli sily do útoku, v nadstavenom čase spečatil výhru AC Rafael Leao. Za Parmu odohral celých 90 minút s kapitánskou páskou na rukáve slovenský reprezentant Juraj Kucka.

Hráči Spezie Calcio vydreli vďaka dvom gólom v závere výhru 3:2 nad Crotone. Posledný tím tabuľky nezískal ani bod, keď inkasoval od Giulia Maggioreho v 89. minúte a od chorvátskeho stopéra Martina Erliča po priamom kope v druhej minúte nadstaveného času.

Serie A - 30. kolo:


Spezia Calcio - FC Crotone 3:2 (0:1)
Góly: 63. Verde, 89. Maggiore, 90.+2 Erlič - 40. Djidji, 78. Nwankwo

FC Parma - AC Miláno 1:3 (0:2)
Góly: 66. Gagliolo - 8. Rebič, 44. Kessie, 90.+4 Leao, ČK: 60. Ibrahimovič (AC)
/J. Kucka (Parma) odohral celý zápas/