Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 22. máj 2024Meniny má Júlia a Juliána
< sekcia Šport

Tolisso možno v lete opustí Bayern

Corentin Tolisso (vpravo) z Bayernu Mníchov a Renan Lodi (vľavo) z Atletica Madrid počas zápasu A-skupiny 1. kola skupinovej fázy Ligy majstrov Bayern Mníchov - Atletico Madrid 21. októbra 2020 v Mníchove. Foto: TASR/AP

To sa naopak podarilo Leonovi Goretzkovi, ktorého zmluva vyprší rovnako 30. júna 2022.

Mníchov 5. februára (TASR) - Majster sveta z roku 2018 Corentin Tolisso možno po skončení aktuálnej sezóny opustí nemecký futbalový klub Bayern Mníchov. V lete začne francúzskemu reprezentantovi plynúť posledný rok zmluvy.

"Buď ju predĺžime, alebo budeme hľadať iné riešenie. Toto sú dve možnosti. Nemôžem vylúčiť ani jednu z nich," citovala slová predsedu predstavenstva Bayernu Karla-Heinza Rummenigeho agentúra dpa. Stredopoliar, ktorý sa naposledy zviditeľnil pokutou za nové tetovanie, prišiel do Mníchova v roku 2017 za 41,5 milióna eur. Aj pre početné zranenia sa však nedokázal výraznejšie presadiť.

To sa naopak podarilo Leonovi Goretzkovi, ktorého zmluva vyprší rovnako 30. júna 2022. "V roku 2020 urobil veľký skok, aby sa stal v Bayerne kľúčovým hráčom," skonštatoval Rummenige.