Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

TV DAJTO odvysiela v priamom prenose zápas európskeho Superpohára

Trofej pre európsky Superpohár. Foto: TASR/AP

Stretne sa v ňom víťaz Ligy majstrov Bayern Mníchov a šampión Európskej ligy UEFA FC Sevilla 24. septembra v Budapešti.

Bratislava 21. septembra (TASR) - Televízna stanica DAJTO prinesie divákom futbalový súboj o európsky Superpohár 2020. Stretne sa v ňom víťaz Ligy majstrov Bayern Mníchov a šampión Európskej ligy UEFA FC Sevilla 24. septembra v Budapešti.

"Superpohár UEFA bude mať nielen skvelé obsadenie, ale aj solídnu divácku kulisu. Nemecko-španielsky súboj si bude môcť v hľadisku Arény Ferenca Puskása v Budapešti naživo pozrieť až 20.000 divákov. Pôjde o prvý vážnejší test návratu divákov do hľadiska po ukončení predchádzajúcej sezóny, ktorá sa vinou koronavírusovej prestávky natiahla až do druhej polovice augusta," informoval vysielateľ v oficiálnej tlačovej správe.

"Len pred mesiacom sa skončila uplynulá európska klubová sezóna a práve Superpohár UEFA otvára tú novú. Veríme, že aj s divákmi na štadióne to bude skvelá konfrontácia Bayernu Mníchov ako víťaza Ligy majstrov, Bundesligy a Nemeckého pohára s najúspešnejším klubom v histórii Európskej ligy UEFA - FC Sevilla," povedal Martin Lisý, šéfredaktor športovej redakcie TV Markíza.

Priamy prenos sa na obrazovkách TV DAJTO začne vo štvrtok 24. septembra od 20.50 hod. Zápas bude komentovať Miroslav Špaček a v úlohe spolukomentátora sa predstaví bývalý slovenský reprezentant vo futbale Henrich Benčík.