Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Šport

Údajne až 20 percent hráčov z klubov MLS prekonalo koronavírus

Slovenský futbalový reprezentant v drese Minnesoty United Ján Greguš (druhý zľava) a hráč Seattlu Sounders Joao Paulo v hlavičkovom súboji vo finále play off Západnej konferencie MLS Seattle Sounders - Minnesota United v Seattli v pondelok 7. decembra 2020. Foto: TASR/AP

V MLS pôsobila v tejto sezóne aj štvorica slovenských legionárov – Boris Sekulič, Albert Rusnák, Ján Greguš a Matej Oravec.

New York 11. decembra (TASR) – Údajne až 20 percent futbalistov pôsobiacich v kluboch zámorskej Major League Soccer prekonalo v tejto sezóne koronavírus. Vyplýva to zo správy hráčskej únie, ktorú prezentoval jej výkonný riaditeľ Bob Foose.

„Takmer 20 percent hráčov ligy sa infikovalo koronavírusom. Väčšina z nich bola bezpríznaková," citovala agentúra DPA z vyhlásenia Foosea. Zámorská súťaž vyvrcholí v noci na nedeľu o 2:30 SEČ finálovým súbojom play off medzi Seattle Sounders a Columbusom Crew.

V MLS pôsobila v tejto sezóne aj štvorica slovenských legionárov – Boris Sekulič (Chicago Fire), Albert Rusnák (Real Salt Lake), Ján Greguš (Minnesota United) a Matej Oravec (Philadelphia Union).