Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Ukrajinské tímy rokujú s Poľskom o usporiadaní zápasov v pohároch

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Už skôr sa objavila správa, že Šachtar Doneck rokuje s Legiou Varšava o usporiadaní troch domácich zápasov na ich štadióne v rámci skupinovej fázy Ligy majstrov UEFA.

Varšava 11. júna (TASR) - Prezident Poľského futbalového zväzu Cesari Kulesha uviedol, že krajina umožní tímom z Ukrajiny usporiadať zápasy v európskych pohároch na poľskom území. Už skôr sa objavila správa, že Šachtar Doneck rokuje s Legiou Varšava o usporiadaní troch domácich zápasov na ich štadióne v rámci skupinovej fázy Ligy majstrov UEFA.

"Všetko závisí od okolností, ale my sme si od začiatku povedali, že celý proces zorganizujeme tak, aby sa naši priatelia z východnej hranice nemuseli o nič starať. Ak bude vôľa a želanie ukrajinskej strany, tak sme im k službám. Takéto rokovania medzi klubmi prebiehajú a my, Poľský futbalový zväz, celý proces podporujeme po legislatívnej aj logistickej stránke. Keď príde čas, všetky strany určite podajú správu o detailoch, ale nechceme nič prezradiť dopredu," citoval Kuleshu web sportarena.com.