Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

V anglickej lige preložili zápasy semifinalistom Ligy majstrov

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Predstavitelia holandskej Eredivisie takisto preložili zápas Ajaxu Amsterdam, aby jeho hráčom dopriali dlhší čas na regeneráciu.

Londýn 20. apríla (TASR) - Vedenie anglickej futbalovej Premier League zmenilo vyžrebovanie klubov, ktoré sa dostali do semifinále Ligy majstrov a Európskej ligy UEFA 2018/2019. Zmeny sa týkajú štvorice tímov - Tottenham Hotspur, FC Liverpool, Arsenal Londýn a Chelsea Londýn.

"The Reds" sa mali 5. mája predstaviť na štadióne Newcastle United, "kohúti" mali hrať o deň neskôr v Bournemouthe. Obe stretnutia presunuli na 4. mája.

Duel Arsenalu v Leicestri preložili z 29. mája na nasledujúci deň, ďalšie stretnutie "kanonierov" s Brightonom sa namiesto 6. mája odohrá o deň skôr.

Zápas Chelsea - Watford posunuli o deň neskôr a tímy proti sebe nastúpia 5. mája. Informovala o tom agentúra dpa.

Predstavitelia holandskej Eredivisie takisto preložili zápas Ajaxu Amsterdam, aby jeho hráčom dopriali dlhší čas na regeneráciu pred semifinále LM proti Tottenhamu (30. apríla a 8. mája). V druhom súboji o finále v najprestížnejšej európskej klubovej súťaži nastúpi FC Liverpool proti FC Barcelona (1. a 7. mája). O finále EL zabojuje Arsenal s FC Valencia a Chelsea s Eintrachtom Frankfurt (2. a 9. mája).