Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Wolverhampton prehral s Liverpoolom a zranil sa mu brankár Patricio

Na snímke vpravo hráč Liverpoolu Diogo Jota strieľa gól, uprostred dole prekonaný brankár Wanderers Rui Patricio v zápase 28. kola anglickej ligy Premier League Wolverhampton Wanderers - FC Liverpool vo Wolverhamptone 15. marca 2021. Foto: TASR/AP

Po zhruba 15-minútovom ošetrení vyniesli portugalského brankára z trávnika na nosidlách, následne ho previezli sanitkou do nemocnice.

Wolverhampton 15. marca (TASR) - Futbalisti FC Liverpool zvíťazili v pondelkovom stretnutí 28. kola Premier League na ihrisku Wolverhamptonu Wanderers 1:0. Po dvoch prehrách zabrali naplno, o čom rozhodol presným zásahom v závere prvého polčasu bývalý hráč Wolves Diogo Jota. V neúplnej tabuľke najvyššej anglickej súťaže je úradujúci majster na 6. priečke, Wolverhampton figuruje na trinástej pozícii.

V závere stretnutia utrpel vážne zranenie hlavy brankár domáceho tímu Rui Patricio po zrážke so spoluhráčom Connorom Coadym. Po zhruba 15-minútovom ošetrení vyniesli portugalského brankára z trávnika na nosidlách, následne ho previezli sanitkou do nemocnice.

Sumár - 28. kolo:

Wolverhampton Wanderers - FC Liverpool 0:1 (0:1)
Gól: 45.+2 Jota