Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Futsal: Mimel Lučenec získal slovenského reprezentanta Směřičku

Na archívnej snímke zľava Martin Směřička (Slovensko) a Danil Davydov (Rusko) v zápase Slovensko - Rusko na medzinárodnom futsalovom turnaji Slovak futsal week 2018 v Trnave 3. decembra 2018. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Dvadsaťpäťročný Směřička pôsobil v českej metropole od sezóny 2016/2017. Predtým hrával za bratislavskú Pinerolu, s ktorou v roku 2015 získal majstrovský titul.

Lučenec 5. júla (TASR) - Slovenský futsalový reprezentant Martin Směřička sa po vypršaní zmluvy v Slavii Praha vracia do rodnej vlasti. Dvadsaťpäťročný hráč sa dohodol na spolupráci s Mimelom Lučenec, vo farbách klubu z Novohradu by sa mal predstaviť aj v novej edícii Ligy majstrov. Informáciu priniesla stránka futsalslovakia.sk.

Dvadsaťpäťročný Směřička pôsobil v českej metropole od sezóny 2016/2017. Predtým hrával za bratislavskú Pinerolu, s ktorou v roku 2015 získal majstrovský titul. Celkovo odohral za Slaviu 88 zápasov, strelil 55 gólov a pridal 52 asistencií. V minulosti si obliekal aj dres FK Dragons Podolie. V národnom tíme absolvoval 44 zápasov, strelil trinásť gólov.