Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Glasnera vypadnutie Nemcov po skupinovej fáze neprekvapilo

Na archívnej snímke z 5. augusta 2022 tréner Frankfurtu Oliver Glasner a jeho zverenec Filip Kostič počas zápasu 1. kola nemeckej Bundesligy Eintracht Frankfurt - FC Bayern Mníchov vo Frankfurte. Foto: TASR/AP

Nemcom sa vo štvrtok podarilo zdolať Kostariku 4:2, no so štyrmi bodmi skončili v tabuľke E-skupiny až na tretej priečke.

Frankfurt 2. decembra (TASR) - Trénera Eintrachtu Frankfurt Olivera Glasnera neprekvapilo vypadnutie Nemecka z futbalových MS v Katare. V piatok to uviedol v rozhovore pre nemecké rádio Hit Radio FFH. Nemcom sa vo štvrtok podarilo zdolať Kostariku 4:2, no so štyrmi bodmi skončili v tabuľke E-skupiny až na tretej priečke.

"Vypadnutie takmer nastalo hneď po prvom zápase proti Japonsku. Včerajšok bol ako niektoré iné zápasy Nemecka – hráči si v ofenzíve vytvorili veľa šancí, no napriek tomu boli náchylní na inkasovanie gólov. Myslím, že to už nejaký čas trvá," citovala Glasnera agentúra DPA. Majstri sveta z roku 2014 sa neprebojovali zo skupinovej fázy MS už druhýkrát za sebou.