Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Glazer v reakcii na list fanúšikov pripustil zmenu komunikácie

Na archívnej snímke z 9. apríla 2011 riaditeľ Joel Glazer. Foto: TASR/AP

Rodina Glazerovcov čelí protestom fanúšikov United a výzve, aby odišli z klubu.

Manchester 7. mája (TASR) - Spolumajiteľ futbalového Manchestru United Joel Glazer pripustil, že komunikácia klubu s fanúšikmi potrebuje zmenu. Reagoval tak na otvorený list, ktorý priaznivci klubu anglickej Premier League zverejnili v pondelok.
Fanúšikovia Manchestru United pripevnili transparenty počas protestu proti americkým majiteľom klubu - rodine Glazerovcov pred nedeľným šlágrom 34. kola anglickej futbalovej Premier League proti FC Liverpool na štadióne Old Trafford v Manchestri 2. mája 2021, archívne foto.
Foto: TASR/AP

Rodina Glazerovcov čelí protestom fanúšikov United a výzve, aby odišli z klubu. V nedeľu sa pre nepokoje na štadióne Old Trafford nemohol odohrať šláger s FC Liverpool. "Chcel by som vás ubezpečiť, že mojej rodine a mne veľmi záleží na Manchestri United. Cítime hlbokú zodpovednosť za udržanie jeho sily a kvality pri rešpekte k jeho hodnotám a tradícii. Uznávame potrebu zmeny. Chceme s vami dôkladnejšie konzultovať množstvo dôležitých otázok, vrátane súťaží, v ktorých máme hrať," uviedol podľa AFP Glazer v odpovedi na otvorený list.