Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Gól z poslednej akcie:Trnava otočila výsledok v Trenčíne a vyhrala 2:1

Na archívnej snímke futbalisti Trnavy sa tešia po strelení gólu. Foto: FOTO TASR - Lukáš Grinaj

Domáci otvorili skóre duelu v 55. minúte. Eynel Soares poslal loptu v šestnástke na Matúša Kmeťa, ktorý našiel ešte Dominika Hollého a ten dostal domácich do vedenia 1:0.

Trenčín 15. marca (TASR) - Futbalisti FC Spartak Trnava zvíťazili v stredajšom prvom stretnutí semifinále Slovnaft Cupu na ihrisku AS Trenčín 2:1. Odveta je na programe 5. apríla o 18.00 h na štadióne obhajcu trofeje.

Domáci otvorili skóre duelu v 55. minúte. Eynel Soares poslal loptu v šestnástke na Matúša Kmeťa, ktorý našiel ešte Dominika Hollého a ten dostal domácich do vedenia 1:0. Trnavčania však vyrovnali o dvadsať minút neskôr, keď sa Sebastian Kóša presadil strelou po rohovom kope. Hostia nakoniec dokázali v 94. minúte streliť aj druhý gól po zakončení Kelvina Oforiho.

Druhú dvojicu semifinále 54. ročníka súťaže tvoria ŠK Slovan Bratislava a MFK Skalica.

semifinále Slovnaft Cupu - prvý zápas:

AS Trenčín – FC Spartak Trnava 1:2 (0:0)

Góly: 55. Hollý – 75. Kóša, 90.+4 Ofori. ŽK: Bainovič, Yem – Savvidis, Štetina, Twardzik. Rozhodovali: Očenáš – Jekkel, Vorel, 952 divákov

Trenčín: Vozinha – Yem, Bagín, Stojsavljevič, Kozlovský – Gajdoš (86. Okunola), Oladoye (46. Dos Santos), Bainovič – Kmeť (76. Mičuda), Hollý, Soares (90.+3 Kupusovič)

Trnava: Vantruba – Twardzik, Štetina, Kóša, Koštrna – Savvidis, Štefánik (76. Oseni), Procházka (59. Bukata), Daniel (76. Mikovič), Ofori – Taiwo (76. Ristovski)