Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Gombos nastúpi v 1. kole Peugeot Slovak Open proti Džumhurovi

Slovenský tenista Norbert Gombos, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Na Alexa Molčana nasadeného ako piateho čaká Ind Ramkumar Ramanathan, Filip Horanský sa stretne s Austrálčanom Christopherom O´Connellom.

Bratislava 7. novembra (TASR) - Slovenský tenista Norbert Gombos nasadený ako štvrtý si v 1. kole dvojhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2021 v Bratislave zmeria sily s Damirom Džumhurom z Bosny a Hercegoviny. V hlavnom pavúku 22. medzinárodných majstrovstiev Slovenska figuruje šesť domácich hráčov.

Na Alexa Molčana nasadeného ako piateho čaká Ind Ramkumar Ramanathan, Filip Horanský sa stretne s Austrálčanom Christopherom O´Connellom. Lukáš Lacko bude hrať proti kvalifikantovi rovnako ako jeden z dvoch slovenských držiteľov voľnej karty Lukáš Palovič.

Najvyššie nasadený hráč je Talian Stefano Travaglia, dvojka "pavúka" je Holanďan Tallon Griekspoor, proti ktorému v 1. kole nastúpi ďalší držiteľ voľnej karty Lukáš Pokorný. Turnaj sa kvalifikačnými bojmi začal v nedeľu, hlavná súťaž je na programe od pondelka. Do kvalifikácie zasiahli traja Slováci - Peter Benjamín Privara, Peter Naď a Miloš Karol. Informovala o tom oficiálna stránka Slovenského tenisového zväzu (STZ).

Žreb Slovákov v 1. kole hlavnej súťaže:

Norbert Gombos (4) - Damir Džumhur (BaH)
Alex Molčan (5) - Ramkumar Ramanathan (India)
Filip Horanský - Christopher O´Connell (Aus.)
Lukáš Lacko - kvalifikant
Lukáš Pokorný - Tallon Griekspoor (Hol.-2)
Lukáš Palovič - kvalifikant