Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

GRÁCOVÁ vybojovala na novinárskych majstrovstvách tri medaily pre TASR

K. Tekeľová a D. Grácová so zlatými medailami za ženskú štvorhru. Foto: R. Stoklasa

Daniela Grácová z TASR TV vybojovala zlatú medailu v ženskej štvorhre, bronzovú medailu v dvojhre žien a rovnako bronzovú v miešanej štvorhre.

Bratislava/Považská Bystrica 26. apríla (TASR) - Tri medaily pre Tlačovú agentúru Slovenskej republiky (TASR) vybojovala na Tipsport majstrovstvách Slovenska novinárov v stolnom tenise v roku 2023 Daniela Grácová z TASR TV.

Grácová tento rok získala spolu Katarínou Tekeľovou (voľná novinárka) zlatú medailu v ženskej štvorhre, bronzovú medailu v dvojhre žien a rovnako bronzovú v miešanej štvrohre spolu s Antonom Martausom (TV Považie).

V tíme TASR tento rok okrem Grácovej reprezentovala TASR aj Miroslava Mlynárová a Alexandra Moštková.

Tri medailové umiestnenia získala Tlačová agentúra Slovenskej republiky na tomto podujatí už minulý rok, Grácová vtedy vybojovala striebra v dvojhre i štvorhre žien a bronz v mixe.

Kombo snímka z podujatia
Foto: R. Stoklasa


Víťazmi Tipsport majstrovstiev Slovenska novinárov v stolnom tenise za rok 2023 sa v Považskej Bystrici stali mediálny manažér spišskonovoveských basketbalistov Oliver Buza a Eva Pokorná (RTVS – Slovenský rozhlas). Kým Oliver Buza v sobotu (22. 4.) obhájil minuloročný titul, Pokorná sa na slovenský žurnalistický trón vrátila po dvojročnej prestávke.

Vo štvorhre mužov si majstrovský titul vybojovali Miroslav Antol (Denník Šport) a Andrej Dudáš (týždenník Dukla), v ženskej štvorhre na najvyšší stupienok vystúpila dvojica Katarína Tekeľová (voľná novinárka) a Daniela Grácová (TASR TV). V miešanej štvorhre obhájili minuloročné prvenstvo Miroslav Antol a Miriam Žiaková (Jadrová vyraďovacia spoločnosť).

V poradí 26. ročník Tisport majstrovstiev Slovenska novinárov v stolnom tenise usporiadalo občianske združenie Stôl číslo šesť. Podujatie v rámci svojho dotačného programu podporili Trenčiansky samosprávny kraj a mesto Považská Bystrica. Oficiálnym mediálnym partnerom bola tradične Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR).

Medailisti Tipsport majstrovstiev SR novinárov v stolnom tenise:

Dvojhra muži: 1. Buza, 2. Antol, 3. Matúš Čunderlík (RTVS – Slovenský rozhlas) a Martin Šeďo (RTVS – Slovenský rozhlas).

Dvojhra ženy: 1. Pokorná, 2. Lucia Strnad - Muthová (Allianz), 3. Grácová a Jana Masárová (voľná novinárka)

Štvorhra muži: 1. Antol, Dudáš, 2. Šeďo, Čunderlík, 3. Buza, Roman Uhlík (RTVS – Slovenský rozhlas) a Michal Kletečka (RTVS), Dušan Jurčík (Česká televízia)

Štvorhra ženy: 1. Tekeľová, Grácová, 2. Pokorná, Daniela Rybárová (RTVS – Slovenský rozhlas), 3. Žiaková, Mihályová (voľná novinárka) a Strnad – Muthová, Zuzana Muthová (voľná novinárka)