Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Graňák zamieril do Sparty Praha zatiaľ na mesačnú výpomoc

Na archívnej snímke hráč Slovenska Dominik Graňák. Foto: TASR - Oliver Ondráš

Veríme, že Dominik má vďaka svojim skúsenostiam a hernému prehľadu čo dať nášmu tímu. Určite do neho bez problémov zapadne, poznamenal športový manažér Jaroslav Hlinka.

Praha 1. septembra (TASR) - Slovenský hokejový obranca Dominik Graňák sa dohodol so Spartu Praha na mesačnej spolupráci. Klub na oficiálnej stránke informoval, že v prípade obojstranného záujmu je možná aj dlhodobejšia spolupráca.

"Veríme, že Dominik má vďaka svojim skúsenostiam a hernému prehľadu čo dať nášmu tímu. Určite do neho bez problémov zapadne," poznamenal športový manažér Jaroslav Hlinka. Spartu onedlho čakajú zápasy v Lige majstrov, v ktorej sa bude musieť zaobísť bez niekoľkých obrancov. "Jakub Krejčík bude k dispozícii zrejme až v úvode extraligovej sezóny. Počas prípravy v Bratislave si svalové zranenie privodil Michael Krutil," prezradil športový riaditeľ Petr Ton dôvody angažovania 39-ročného Graňáka.

Pre slovenského rekordéra v počte reprezentačných zápasov je Sparta Praha piate pôsobisko v českej extralige. V minulosti si obliekal dresy Slavie Praha, Hradca Králové, Karlových Varov a v ročníku 2021/2022 hral za Plzeň.