Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Guardiola bude pokračovať v Manchestri City, tvrdí jeho agent

Tréner Manchestru City Pep Guardiola, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Manchester City i Barcelona vypadli už vo štvrťfinále Ligy majstrov - City po prehre s Lyonom 1:3 a Katalánci po debakli s Bayernom Mníchov 2:8.

Manchester 17. augusta (TASR) - Pep Guardiola zotrvá napriek ďalšiemu neúspechu v Lige majstrov na lavičke futbalistov Manchestru City aj v nasledujúcej sezóne. V pondelok to vyhlásil jeho agent Josep Maria Orobitg v rozhovore pre športové portály Spox a Goal.

"Pep zostane na 100 percent v City," povedal Orobitg s tým, že Guardiolov návrat na lavičku Barcelony je v súčasnosti vylúčený: "Momentálne je to nemožné." Manchester City i Barcelona vypadli už vo štvrťfinále Ligy majstrov - City po prehre s Lyonom 1:3 a Katalánci po debakli s Bayernom Mníchov 2:8.

Guardiola má zmluvu s City do leta 2021 a zatiaľ nie je jasné, či zostane v anglickom klube aj po tomto termíne, hoci majitelia by spoluprácu údajne radi predĺžili. Podľa britského denníka The Sun sa ako možný nástupca španielskeho kormidelníka spomína niekdajší kouč Tottenhamu Mauricio Pochettino. Informovala agentúra DPA.