Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Guľa verí, že Plzeň sa čoskoro vymaní z krízy

Adrian Guľa, archívna foto. Foto: TASR - Pavol Zachar

V nedeľu čaká "viktoriánov" domáci duel proti nováčikovi z Pardubíc, v ktorom pre kartový trest nebude k dispozícii Aleš Čermák.

Plzeň 22. januára (TASR) - Futbalistom Viktorie Plzeň sa v tejto sezóne nedarí a v tabuľke najvyššej českej súťaže figurujú až na deviatom mieste. Slovenský tréner Adrián Guľa však verí, že mužstvo sa vymaní z krízy a príde k zlepšeniu výsledkov.

"Dôverujem nášmu procesu. Hráči musia veci z tréningov vedieť preniesť do zápasov. Zatiaľ sa to neprejavuje, no musíme v tom vydržať. Musíme to zlomiť víťazstvom, gólmi a zvrátiť nepriaznivo sa vyvíjajúcu situáciu," uviedol Guľa na oficiálnom twitterovom účte plzenského klubu.

V nedeľu čaká "viktoriánov" domáci duel proti nováčikovi z Pardubíc, v ktorom pre kartový trest nebude k dispozícii Aleš Čermák. Guľa však tvrdí, že má za neho náhradu. "Je dobré, že sa nám vracia Ba Lua, sila nášho tímu stúpne. Je dôležité, aby bolo v Plzni konkurenčné prostredie, nie iba naoko, ale v skutočnosti. Aby nám hráči, ktorí dostanú príležitosť, boli schopní pomôcť. Verím, že dokážeme nahradiť aj vykartovaného Aleša Čermáka," dodal slovenský kouč.