Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Prezidentovi Francúzskej hádzanárskej ligy hrozí väzenie

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Bývalý úspešný brankár a majster sveta z rokov 1995 a 2001 nadviazal cez internet vzťah s 13-ročným chlapcom a vymenil si s ním niekoľko fotografií a videí sexuálnej povahy.

Paríž 25. januára (TASR) - Prezident Francúzskej hádzanárskej ligy (LNH) Bruno Martini čelí sexuálnemu škandálu. Polícia ho obvinila z ohrozovania mravnej výchovy maloletého a nahratia pornografického materiálu.

Bývalý úspešný brankár a majster sveta z rokov 1995 a 2001 nadviazal cez internet vzťah s 13-ročným chlapcom a vymenil si s ním niekoľko fotografií a videí sexuálnej povahy. Martiniho zadržala polícia v pondelok a po vypočutí a prehľadaní jeho bytov v Paríži a Montpellieri ho prepustila na slobodu v utorok. Svoje činy nepoprel, no bránil sa, že považoval chlapca za staršieho. Teraz ho čaká predbežné vypočutie pred súdom, na ktorom môže prijať trest, ktorým môže byť až päťročné odňatie slobody, alebo ho môže odmietnuť a na riadnom súde čeliť hrozbe ešte vyššieho trestu. Informácie pochádzajú zo stránky handball-planet.com.