Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Šport

Hráč Carapkin bude pôsobiť v Tatrane Prešov aj siedmu sezónu

Na archívnej snímke hráč Prešova Roman Carapkin. Foto: TASR

Bývalý hráč Čechovských medveďov, aktuálne nastupujúci v Tatrane najmä na poste pivota, ale využiteľný prakticky na ktorejkoľvek pozícii, prišiel do Prešova pred sezónou 2016/17.

Prešov 23. apríla (TASR) - Už svoju siedmu sezónu v tíme hádzanárov Tatrana Prešov absolvuje Roman Carapkin. Klub s ruským legionárom predĺžil zmluvu o ďalší rok, konkrétne do 30. júna 2023. Tatran o tom informoval na oficiálnom webe.

Bývalý hráč Čechovských medveďov, aktuálne nastupujúci v Tatrane najmä na poste pivota, ale využiteľný prakticky na ktorejkoľvek pozícii, prišiel do Prešova pred sezónou 2016/17. Najúspešnejší športovec mesta Prešov za rok 2020 pôsobí v aktuálnej sezóne aj ako asistentom kapitána tímu.

"Roman síce s podpisom sprvu trochu váhal, ale napokon sa rozhodol, že chce v Prešove pokračovať. Zmluva je za podobných podmienok ako doteraz. Na výber mal jedno-, resp. dvojročnú zmluvu. Napokon sme sa dohodli na ročnej zmluve, s tým, že sa potom dohodneme, či budeme pokračovať ďalej, alebo 30. júna 2023 ukončíme spoluprácu," uviedol k predĺženiu kontraktu majiteľ Tatrana Prešov Miloslav Chmeliar.