Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

Hádzanársky duel Prešova s ŠKP Bratislava v režime OTP

Hádzanári Tatrana Prešov. Foto: TASR - Milan Kapusta

Vzhľadom na skutočnosť, že okres Prešov sa aktuálne nachádza v červenom pásme covid automatu, znamená režim OTP možnosť zaplnenia maximálne 25 percent kapacity haly.

Prešov 23. septembra (TASR) - Hádzanári majstrovského Tatrana Prešov odohrajú druhý domáci zápas v novej sezóne v sobotu 25. septembra v režime OTP. V zápase 3. kola Niké handball extraligy hostia ŠKP Bratislava v Tatran handball aréne a účasť fanúšikov na ňom bude v režime očkovaní – testovaní – po prekonaní Covid-19.

Vzhľadom na skutočnosť, že okres Prešov sa aktuálne nachádza v červenom pásme covid automatu, znamená režim OTP možnosť zaplnenia maximálne 25 percent kapacity haly. "V našom prípade teda zhruba 1000 miest. Povinný je aj zoznam účastníkov, preto touto cestou chceme divákov požiadať, aby v záujme urýchlenia vstupu na zápas si pripravili a pri vchode odovzdali lístok so svojim menom a telefónnym kontaktom. Takisto je potrebné predložiť potvrdenie o očkovaní, prekonaní ochorenia covid-19 pred nie viac ako 180 dňami, alebo sa preukázať aktuálnym výsledkom antigénového testu nie starším ako 48 hodín, resp. PCR testu nie starším ako 72 hodín," informoval klub na oficiálnom webe.