Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Hamšík vynechá pre natrhnutý sval úvod tureckej ligy

Slovenský stredopoliar v drese tureckého klubu Trabzonspor Marek Hamšík (vľavo) a hráč AS Rím Eldor Šomurodov bojujú o loptu v prvom zápase play off Európskej konferenčnej ligy 2021/2022 Trabzonspor - AS Rím v Trabzone vo štvrtok 19. augusta 2021. Foto: TASR/AP

Trabzonspor bude v sezóne 2022/2023 obhajovať ligový titul a do nového ročníka sa naladil víťazne, keď po triumfe nad Sivassporom 4:0 získal Superpohár.

Trabzon 4. augusta (TASR) - Slovenský futbalista Marek Hamšík vynechá piatkový zápas 1. kola najvyššej tureckej súťaže, v ktorom sa jeho Trabzonspor predstaví na ihrisku Istanbulsporu. V nedávnom stretnutí tureckého Superpohára proti Sivassporu si natrhol lýtkový sval a svojmu tímu bude chýbať na neurčito.

Trabzonspor bude v sezóne 2022/2023 obhajovať ligový titul a do nového ročníka sa naladil víťazne, keď po triumfe nad Sivassporom 4:0 získal Superpohár. Bývalý slovenský reprezentant nastúpil v základnej zostave a na ihrisku odohral 82 minút. "V závere zápasu som cítil pravé lýtko. Absolvoval som vyšetrenie magnetickou rezonanciou, ktoré ukázalo, že mám natrhnutý sval. Čaká ma prestávka," uviedol Hamšík pre oficiálnu stránku. Na futbalistov Trabzonsporu čaká 16. a 24. augusta dvojzápas Ligy majstrov proti FC Kodaň.