Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Hernandez obeťou vlámania, jeho priateľku prinútili otvoriť trezor

Na snímke zľava francúzsky obranca AC Miláno Theo Hernandez a hráč Hellasu Verona Davide Faraoni bojujú o loptu v zápase talianskej Serie A Hellas Verona - AC Miláno vo Verone 16. októbra 2022. Foto: TASR/AP

Dvadsaťpäťročný Hernandez pôsobil v minulosti v niekoľkých španielskych kluboch vrátane Realu Madrid, s ktorým triumfoval v roku 2018 v Lige majstrov.

Cassano Magnago 20. októbra (TASR) - Do domu futbalistu Thea Hernandeza z milánskeho AC sa v utorok večer vlámali zlodeji. Francúzsky obranca nebol v tom čase na mieste, no páchatelia napadli jeho priateľku Zoe Cristofoliovú a donútili ju otvoriť trezor. Z neho odcudzili niekoľko tisíc eur.

Prípadom, ktorý sa stal v stredisku Cassano Magnago neďaleko Milána, sa už zaoberá talianska polícia. Páchatelia mali byť podľa informácií agentúry ANSA minimálne štyria a okrem hotovosti odcudzili aj ďalšie predmety. Hernandez bol v tom čase na večeri so spoluhráčmi z AC Miláno, vo vile sa okrem priateľky nachádzal aj jeho iba šesťmesačný syn Theo.

Dvadsaťpäťročný Hernandez pôsobil v minulosti v niekoľkých španielskych kluboch vrátane Realu Madrid, s ktorým triumfoval v roku 2018 v Lige majstrov. V predchádzajúcom období sa stali obeťami podobných činov aj iní známi futbalisti, napríklad Thomas Müller (Bayern Mníchov), Marco Verratti (PSG) či Pierre-Emerick Aubameyang (Chelsea).