Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Šport

Hertha v boji o záchranu bez zraneného útočníka Cordobu

Na snímke zranený kolumbijský futbalista Jhon Cordoba v drese Kolína, archívne foto. Foto: TASR/AP

V tejto sezóne v lige nastúpil v 21 zápasoch strelil sedem gólov.

Berlín 11. mája (TASR) - Futbalisti Herthy Berlín sa v záverečných troch ligových zápasoch tejto sezóny budú musieť zaobísť bez zraneného útočníka Jhona Cordobu. Pre Berlínčanov je to nepríjemná správa, keďže tuho bojujú o záchranu v bundeslige.

Hertha, za ktorú hrá aj slovenský obranca Peter Pekarík potvrdila zranenie Cordobu v utorok. Dvadsaťsedemročný Kolumbijčan si zranil väzy v členku. V tejto sezóne v lige nastúpil v 21 zápasoch strelil sedem gólov.

Berlínčania mali pre koronavírus odložené zápasy, následne tak mali nahustený program. V stredu sa predstavia na pôde už istého zostupujúceho Schalke 04 Gelsenkirchen, v sobotu v priamom boji o záchranu hostia 1. FC Kolín a v sobotu 22. mája nastúpia v Hoffenheime. V tabuľke sú momentálne s 31 bodmi na 14. mieste, s dvojbodovým náskokom na sedemnásty Kolín, pätnáste Brémy a šestnásty Bielefeld majú tiež 31 bodov. "Sme pripravení. Nie som tréner, ktorý by sa sťažoval. máme dobré mužstvo, mojim hráčom verím," citovala agentúra DPA slová trénera Pála Dárdaia.