Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Hjulmand po neúspechu Dánov zvažuje koniec pri reprezentácii

Tréner dánskej reprezentácie Kasper Hjulmand. Foto: TASR/AP

Dáni v stredu prehrali posledný zápas skupinovej fázy s Austráliou 0:1. V D-skupine svetového šampionátu tak skončili na poslednej priečke s jediným bodom za bezgólovú remízu s Tuniskom.

Dauha 1. decembra (TASR) - Tréner dánskej reprezentácie Kasper Hjulmand sa ešte nerozhodol, či po sklamaní na futbalových MS v Katare zostane pri tíme. Športový riaditeľ Dánskej futbalovej únie (DBU) Peter Möller vyjadril Hjulmandovi dôveru a vyhlásil, že s trénerom plánuje predĺžiť zmluvu až do ME v roku 2024.

Dáni v stredu prehrali posledný zápas skupinovej fázy s Austráliou 0:1. V D-skupine svetového šampionátu tak skončili na poslednej priečke s jediným bodom za bezgólovú remízu s Tuniskom. "Sme veľmi radi, že Kaspera máme a veríme, že môže výrazne prispieť k napredovaniu tímu. Ako športový riaditeľ nesiem zodpovednosť aj ja. Je aj moja chyba, že sa nám na týchto MS nedarilo dosť dobre," citovala Möllera agentúra DPA. Národný kouč v reakcii dodal, že ešte nie je čas na závery a zatiaľ o svojej budúcnosti nerozhodol.