Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 25. máj 2024Meniny má Urban
< sekcia Šport

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali s Liptovským Mikulášom

Ilustračné foto. Foto: TASR - František Iván

Pre Liptákov je to dôležité víťazstvo, po ktorom sa vrátili na predposledné 11. miesto tabuľky s trojbodovým náskokom na posledný Prešov.

Michalovce 26. februára (TASR) - Hokejisti MHk 32 Liptovský Mikuláš zvíťazili v nedeľňajšom zápase 42. kola Tipos extraligy na ľade HK Dukla Ingema Michalovce 2:1. Víťazný gól strelil lotyšský útočník Martinš Karsums, ktorý skóroval prvýkrát od 4. januára.

Pre Liptákov je to dôležité víťazstvo, po ktorom sa vrátili na predposledné 11. miesto tabuľky s trojbodovým náskokom na posledný Prešov. Do konca základnej časti odohrajú ešte dva zápasy, Prešov tri.



TEL - 42. kolo:



HK Dukla Ingema Michalovce - MHk 32 Liptovský Mikuláš 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)

Góly: 19. Zabusovs (Pereskokov, Suja) - 15. Mezovský (Uhrík), 55. Karsums (Ventelä, Mezovský). Rozhodovali: T. Orolin, Goga - Synek, Bogdaň, vylúčení: 4:2 na 2 min., presilovky a oslabenia: 0:0.

Michalovce: Škorvánek - Cibák, Glazkov, Osburn, Hammond, Michalčin, Mihalik - Pereskokov, Suja, Zabusovs - Macejko, Galamboš, Paločko - Žitný, Bjalončík, Garreffa - Vašaš, Chalupa, Okoličány

Liptovský Mikuláš: Valent - Mezovský, Ventelä, Bokroš, Djakov, Novajovský, Hudec - Karsums, Walega, Handlovský - Kriška, Saari, Kuru - Michalík, Vähätalo, Uhrík - Vankúš, Šmida, Štrauch - Braun