Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Hlavným trénerom ŠKF iClinic Sereď bude Vojneski zo Sev. Macedónska

Futbalisti ŠKF iClinic Sereď. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Vojneski v doterajšej trénerskej kariére pôsobil v Metalurgu Skopje, neskôr ako tréner mládežníckych reprezentácií Severného Macedónska a v rokoch 2004 až 2009 ako asistent seniorskej reprezentácie.

Sereď 29. júna (TASR) - Novým hlavným trénerom slovenského futbalového klubu ŠKF iClinic Sereď bude s platnosťou od 1. júla Slavče Vojneski zo Severného Macedónska. Informovala o tom v sobotu oficiálna webstránka klubu, ktorá ešte pred niekoľkými dňami oznámila ako nového trénera Rolanda Praja.

Praj bude zastávať funkciu trénera brankárov. O ostatných členoch realizačného tímu bude klub informovať v najbližších dňoch. Vojneski nahradí vo funkcii Karla Stromšíka, ktorý skončil na lavičke z osobných dôvodov. Sereď obhajuje šiestu pozíciu z minulého ročníka, ktorý bol pre klub premiérový v najvyššej slovenskej súťaži.

Štyridsaťpäťročný Vojneski v doterajšej trénerskej kariére pôsobil v Metalurgu Skopje, neskôr ako tréner mládežníckych reprezentácií Severného Macedónska a v rokoch 2004 až 2009 ako asistent seniorskej reprezentácie. V poslednom období pôsobil ako asistent trénera v tureckých kluboch – Elazigspor, Genclerbirligi, Gaziantepspor a Rizespor.