Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Bratislava Capitals uhradili celý dlh organizácii STaRZ

Na snímke prezident hokejového klubu Bratislava Capitals Dušan Pašek. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Ešte pred pár týždňami dosahovala dlžoba Capitals za prenájom Zimného štadióna Ondreja Nepelu 83.906 eur.

Bratislava 30. júna (TASR) - Hokejový klub iClinic Bratislava Capitals uhradil všetky záväzky voči Správe telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) mesta Bratislava. Klub o tom informoval prostredníctvom tlačovej správy, ktorú zaslal médiám.

Ešte pred pár týždňami dosahovala dlžoba Capitals za prenájom Zimného štadióna Ondreja Nepelu 83.906 eur. Klub v uplynulom období uhradil najprv viac ako polovicu z dlhu a zvyšok teraz. Dlh vznikol kvôli pandémii koronavírusu a zrušeniu súťaží.

"Koronavírus negatívne zasiahol všetky športové kluby na svete a náš klub nebol výnimkou. Ako sme sa však dohodli s riaditeľom STaRZu, svoje záväzky sme uhradili do konca júna. Teraz môžeme začať rokovať o budúcej sezóne," uviedol v tlačovej správe prezident klubu Ivo Ďurkovič.

Capitals budú v nasledujúcej sezóne hrať v rakúskej nadnárodnej súťaži. Predtým išlo o súťaž známu pod názvom EBEL liga, po novom sa bude volať Bet-at-Home liga, keďže sa novým hlavným sponzorom stala táto stávková kancelária. Súťaž by mala odštartovať 25. septembra. "Som veľmi rád, že prinesieme túto kvalitnú súťaž do Bratislavy a budeme tak môcť reprezentovať nielen naše mesto, ale aj celý slovenský hokej," uviedol Ďurkovič.