Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Dej predĺžil zmluvu s HC Vítkovice

Slovenský hokejista Rastislav Dej pred českým brankárom Jakubom Kovářom počas záverečnej prípravy na majstrovstvá sveta v rámci série Euro Hockey Challenge 9. apríla 2015 v Jihlave. Foto: TASR/Michal Svítok

V sezóne 2019/2020 zatiaľ odohral 34 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 9 gólov a 6 asistencií.

Ostrava 21. januára (TASR) - Slovenský hokejista Rastislav Dej predĺžil zmluvu s HC Vítkovice. V českom extraligovom klube bude pôsobiť aj v nasledujúcich troch sezónach.

Tridsaťjedenročný útočník prišiel do Vítkovíc v lete 2017. V sezóne 2019/2020 zatiaľ odohral 34 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 9 gólov a 6 asistencií. V najvyššej českej súťaži už nastupoval aj za Karlove Vary, České Budějovice a Hradec Králové. "V Ostrave a Vítkoviciach sme s rodinou našli náš druhý domov a máme radosť, že tam môžeme pokračovať. Zároveň si uvedomujem, že je pred nami ešte veľa práce, ale verím, že sa nám túto sezónu podarí zachrániť a dosiahnuť čo najlepší výsledok," uviedol pre klubovú stránku Dej, ktorého tím je po 37 zápasoch na 12. mieste tabuľky so štvorbodovým náskokom na Litvínov a Pardubice.