Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

Hokejisti HK Dukla Trenčín zvíťazili nad HC MIKRON Nové Zámky 3:2

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Dukla zaznamenala štvrté víťazstvo po sebe a patrí jej deviata priečka v tabuľke.

Trenčín 15. februára (TASR) - Hokejistom HK Dukla Trenčín vyšiel návrat na zrekonštruovaný domáci štadión. V stredajšom zápase 37. kola Tipos Extraligy zvíťazili nad HC MIKRON Nové Zámky 3:2, keď otočili z 0:2.

Trenčania sa vrátil na domáci štadión Pavla Demitru po niekoľkomesačnej pauze a o čestné buly sa postarali domáce legendy Marián Hossa a Marián Gáborík. Lepší štart mali hostia, ktorí sa ujali vedenia v 8. minúte. Po chybe domácej obrany sa presadil Juraj Mikúš. V 23. minúte zvýšil jeho brat Tomáš na 2:0, no už o desať sekúnd neskôr znížil Petr Obdržálek a v 28. minúte sa začínalo odznova. Pri pravej žŕdke si našiel puk Šimon Petráš a vyrovnal na 2:2. V 48. minúte Trenčania dokonali obrat zásluhou Petra Sojčíka.

Dukla zaznamenala štvrté víťazstvo po sebe a patrí jej deviata priečka v tabuľke. Nové Zámky prehrali druhýkrát po sebe a sú siedme.



HK Dukla Trenčín - HC MIKRON Nové Zámky 3:2 (0:1, 2:1, 1:0)

Góly: 23. Obdržálek (Krajčovič, Jurík), 28. Petráš (Tourigny), 48. Sojčík (Valach) - 8. J. Mikúš (Faith, Múčka), 23. T. Mikúš (Chovan, Bezúch). Rozhodovali: Výleta, Fridrich - Gegáň, Staššák, vylúčení: 1:1, presilovky a oslabenia: 0:0, 3457 divákov.

Trenčín: LaCouvee - Starosta, Tourigny, Pietroniro, Nemčík, Ulrych, Hlaváč - Petráš, Čacho, Sloboda - Thelin, Flick, Drábek - Hudec, Sojčík, Valach - Krajčovič, Jurík, Obdržálek - Stahoň

Nové Zámky: Kantor - Chovan, Lee, Hatala, Kozák, Ligas, Mamčics, Laurenčík - Jackson, Johnson, Farley - Lapšanský, Ondrušek, Klempa - Faith, Múčka, Loggins - Bezúch, J. Mikúš, T. Mikúš