Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Hrnčár pokračuje vo funkcii hlavného trénera Popradu

Na archívnej snímke tréner HK Poprad Martin Hrnčár. Foto: TASR - Roman Hanc

Na novú sezónu sa veľmi teším, pretože si môžem skladať káder od začiatku, a nie naskakovať do rozbehnutého vlaku, povedal Martin Hrnčár.

Poprad 29. apríla (TASR) -Martin Hrnčár pokračuje vo funkcii hlavného trénera hokejistov HK Poprad Od vedenia klubu dostal dôveru aj pre sezónu 2022/23.. Mužstvo prebral 11. februára a podarilo sa mu s "kamzíkmi" postúpiť priamo do play off.

"Mojou prioritou bolo ostať v Poprade a aj keď rokovania trvali trošku dlhšie, dopadli pre mňa dobre. Bol som odmenený za robotu, ktorú sme spravili spolu s mojimi asistentmi za tie dva mesiace. Na novú sezónu sa veľmi teším, pretože si môžem skladať káder od začiatku, a nie naskakovať do rozbehnutého vlaku,“ povedal Hrnčár pre oficiálny klubový web.

Riaditeľ klubu Ľudovít Jurinyi.na margo predĺženia spolupráce s Hrnčárom uviedol. "Martin nastúpil do mužstva za veľmi zlého stavu, málokto by si na to vtedy trúfol a dokázal odviesť skvelú prácu. Má dostatočné vzdelanie a skúsenosti, aby si svoje miesto zastal. Mužstvo pozdvihol, stmelil, má prirodzenú autoritu a zlepšil aj herný prejav. Na Slovensku momentálne nie je veľa slovenských trénerov, ktorí si vedia zastať svoje miesto v ambicióznych kluboch a my sme nechceli ísť do zahraničného experimentu. Podľa nás patrí k nastupujúcej kvalitnej generácii slovenských trénerov a aj preto mu dávame dôveru a šancu. Za prácu odvedenú posledné dva mesiace si to aj zaslúži."