Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Kanadský útočník Livingston sa vrátil do Popradu

Ilustračné foto. Foto: TASR - František Iván

Livingston odohral v Grazi 20 zápasov a zaznamenal len 4 body.

Poprad 26. novembra (TASR) - Kanadský útočník James Livingston sa po krátkom pôsobení v Rakúsku vrátil späť do kádra HK Poprad. Klub informoval o novej akvizícii na oficiálnej stránke.

Livingston odohral v Grazi 20 zápasov a zaznamenal len 4 body. "Stále som sledoval, ako sa Popradu darí a informácii, že sa vracia tréner Mikula, som sa potešil, lebo pod ním sa mi hralo veľmi dobre. V Grazi sa mi nedarilo a keď som sa stal voľným hráčom, hneď som dostal správu od Popradu. Rýchlo sme sa dohodli a som veľmi šťastný, že sa vraciam naspäť. Prežil som tu výborné roky a neviem ani opísať svoje pocity šťastia. Verím, že vyhráme čo najviac duelov," povedal Livingston, ktorý sa stal v októbri 2020 prvýkrát súčasťou Popradu a za tím odohral 119 zápasov, v ktorých získal 85 bodov (34+51).

"S Livim sme boli dlhší čas v kontakte a dozvedeli sme sa, že pravdepodobne v Grazi skončí. Rozprávali sme sa o tom, či je obojstranný záujem a napriek tomu, že mal aj iné ponuky, nakoniec sme sa rýchlo dohodli a obe strany sú spokojné. Verím, že nadviaže na výkony a produktivitu z minulého pôsobenia v Poprade. Vzhľadom na náš rozpočet ešte pripravujeme zmeny v kádri a pracujeme neustále na nových príchodoch, aby sme rozšírili súpisku, zvýšili konkurencieschopnosť tímu a dosiahli na miesta, kde chceme byť,“ vyjadril sa riaditeľ klubu Ľudovít Jurinyi.

Popradu patrí v tabuľke Tipos Extraligy priebežné 7. miesto.