Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Števuliak pokračuje v HC Nové Zámky, Majoross: Neustále sa zlepšuje

Na snímke zľava Patrik Števuliak (Nové Zámky) a Juraj Šiška (Nitra) v zápase 47. kola hokejovej Tipos extraligy medzi HK Nitra a HC Mikron Nové Zámky v piatok 12. marca 2021 v Nitre. Foto: TASR - Henrich Mišovič

V uplynulom ročníku mal v 50 zápasoch bilanciu 11 gólov a 16 asistencií, čo stačilo na štvrté miesto v tímovej produktivite.

Nové Zámky 27. júna (TASR) - Slovenský hokejový útočník Patrik Števuliak bude aj v sezóne 2022/2023 hrať za HC Nové Zámky. Pre 26-ročného krídelníka to bude štvrtá sezóna v klube. V každej z predošlých troch postupne zvyšoval svoj zisk kanadských bodov. V uplynulom ročníku mal v 50 zápasoch bilanciu 11 gólov a 16 asistencií, čo stačilo na štvrté miesto v tímovej produktivite.

"Je to veľmi cenný hráč, ktorého by chcel v tíme každý. Sme veľmi radi, že pokračuje u nás, pretože je záruka energie a dôležitých gólov. Je využiteľný v každom útoku, s hocijakým typom hráčov, pričom si svoje miesto zastane aj v špeciálnych formáciách. Odkedy ho poznám, neustále sa zlepšuje a hokejovo rastie. Budeme pracovať na detailoch, ale už teraz si myslím, že nám dokáže ponúknuť ešte viac ofenzívy a kanadských bodov, než tomu bolo v uplynulom ročníku," povedal tréner "býkov" Gergely Majorss pre klubovú stránku.