Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Šport

V Nových Zámkoch pokračujú útočník Ondrušek aj obranca Novajovský

Na snímke zľava Peter Novajovský (Nové Zámky), Michal Beňo a Emile Poirier (obidvaja Slovan) počas 38. kola Tipos extraligy HC Slovan Bratislava - HC Mikron Nové Zámky 21. januára 2024 v Bratislave. Foto: TASR - Jakub Kotian

Tridsaťštyriročný Novajovský v minulom ročníku odohral aj vinou zranení iba 33 stretnutí, v ktorých si do štatistík pripísal sedem kanadských bodov za jeden gól a šesť asistencií.

Nové Zámky 14. mája (TASR) - Slovenský hokejový klub HC Nové Zámky sa dohodol na pokračovaní spolupráce s obrancom Petrom Novajovským a útočníkom Richardom Ondrušekom. Vedenie účastníka Tipos extraligy o tom informovalo na svojej oficiálnej internetovej stránke.

Tridsaťštyriročný Novajovský v minulom ročníku odohral aj vinou zranení iba 33 stretnutí, v ktorých si do štatistík pripísal sedem kanadských bodov za jeden gól a šesť asistencií. V extralige pôsobil aj v Liptovskom Mikuláši, Poprade, Trenčíne, Zvolene, Banskej Bystrici a Slovane Bratislava. Šesť sezón strávil v najvyššej poľskej súťaži. "Zo strany klubu som cítil veľký záujem, aby som aj naďalej pokračoval v Nových Zámkoch. Rozhodovanie preto bolo jednoduché. Nešpekuloval som a neriešil som nič iné. Cítim sa v klube i meste dobre. Mal som pohovor s trénermi aj Imrem Valáškom. Povedali sme si, čo bolo dobré a na čom potrebujeme popracovať. Nikto z nás nechce, aby sa zopakovala podobne neúspešná sezóna. Moje ciele sú vždy tie najvyššie, Prvoradé však je, aby som bol stopercentne pripravený a pomohol tímu prebojovať sa do play-off," uviedol Novajovský pre webovú stránku.

Vedenie klubu sa dohodlo na novej zmluve aj s odchovancom klubu Ondrušekom. Dvadsaťšesťročný útočník odohral v predchádzajúcej sezóne všetkých 50 zápasov základnej časti, v ktorých si do štatistík pripísal tri góly a šesť asistencií.