Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

TL: Do Michaloviec aj obranca Repe, Ventelä predĺžil zmluvu

Na snímke vľavo hráč HK Dukla Ingema Michalovce Sameli Ventelä, vpravo hráč HC Košice Filip Vrábeľ v zápase 32. kola Tipsport Ligy v hokeji HK Dukla Ingema Michalovce - HC Košice v Michalovciach 20. decembra 2019. Foto: TASR

Ventelä strávil doterajšiu kariéru takmer výlučne vo fínskych ligách, v najvyššej slovenskej súťaži premiérovo pôsobil takisto v ročníku 2019/2020.

Michalovce 15. júna (TASR) - Slovinský hokejový obranca Jurij Repe sa stal ďalšou novou akvizíciou tipsportligového HK Dukla Ingema Michalovce. Na Zemplíne pokračuje aj fínsky obranca Sameli Ventelä, ktorý predĺžil zmluvu. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Repe prišiel do najvyššej slovenskej súťaže pred sezónou 2019/2020. V nej obliekal dres HC Košice a v 44 zápasoch mal bilanciu 5 gólov, 7 asistencií a 9 kladných bodov v hodnotení +/-.

Ventelä strávil doterajšiu kariéru takmer výlučne vo fínskych ligách, v najvyššej slovenskej súťaži premiérovo pôsobil takisto v ročníku 2019/2020. Za Michalovce odohral 52 zápasov s bilanciou 3 góly, 19 asistencií a 7 kladných bodov v hodnotení +/-.

Michalovský klub anažovaním Repeho a Ventelu pokračuje vo výraznom posilňovaní kádra. V nedávnom období angažoval aj brankárov Tomáša Tomeka a Vladimíra Glosára, obrancu Vladimíra Mihálika a útočníkov Mareka Bartánusa, Tomáša Matoušeka a Jordana Hickmotta. Na Zemplíne zároveň pokračujú aj obranca Ján Ťavoda a útočníci Ville Korhonen, Matej Giľák a Peter Galamboš.