Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Majstrovské tímy zvolenských hokejistov sa stretnú v exhibícii

Ilustračná snímka Foto: TASR/František Iván

Konfrontácia dvoch majstrovských tímov je na programe v poslednú augustovú sobotu od 15.00 a udeje sa tak v rámci osláv 80. výročia pôsobenia zvolenského klubu.

Zvolen 15. augusta (TASR) - Zimný štadión vo Zvolene bude v sobotu 27. augusta dejiskom zaujímavej hokejovej exhibície. V rámci osláv 80. výročia pôsobenia zvolenského klubu sa v exhibičnom zápase stretnú majstrovské tímy Zvolena z rokov 2001 a 2013.

Konfrontácia dvoch majstrovských tímov je na programe v poslednú augustovú sobotu od 15.00 h, o šiestej večer nasleduje galavečer v Divadle Jozefa Gregora Tajovského. Podľa vyjadrenia klubu na oficiálnej stránke sa na akcii zúčastní aj legenda slovenského hokeja Jozef Golonka. Pozvanie dostali aj Ján Lašák, Ladislav Čierny, Dušan Milo, Peter Pucher, Vladimír Országh i Richard Zedník, ktorí takisto strávili časť svojich kariér pod Pustým hradom. Trénermi oboch tímov by mali byť Ernest Bokroš a Peter Mikula, ktorí Zvolenčanov doviedli k majstrovským titulom v spomínaných rokoch.

Na zvolenskom ľade by sa mali predstaviť aj Jaroslav Török, Richard Šechný, Peter Klepáč, Jozef Čierny či brankár Rastislav Rovnianek. Chýbať nebude ani Kamil Mahdalík, ktorý je jediným hráčom, ktorý bol členom oboch majstrovských tímov Zvolena.