Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Hokejista Petráš zo Žiliny nastúpi za Zvolen, Škorvánek za Michalovce

Na snímke hráč Popradu Peter Bjalončík (vľavo) a hráč Bratislavy Šimon Petráš počas zápasu 24. kola hokejovej Tipsport Ligy medzi HK Poprad a HC Slovan Bratislava v Poprade 24. novembra 2019, foto z archívu. Foto: TASR - Oliver Ondráš

Petráš nastúpil v prebiehajúcom ročníku druhej najvyššej súťaže do 9 zápasov, v ktorých získal 15 kanadských bodov za 6 gólov a 9 asistencií.

Žilina/Zvolen/Michalovce 17. októbra (TASR) - Kmeňoví hráči hokejového klubu Vlci Žilina Šimon Petráš a Stanislav Škorvánek nastúpia v nedeľňajších zápasoch 8. kola Tipos extraligy. Krídelníka Petráša angažoval na jednorazový štart HKM Zvolen, brankár Škorvánek bude k dispozícii trénerom Michaloviec. Žilinský klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

"Koncom týždňa nás oslovili dva extraligové kluby s požiadavkou o uvoľnenie Šimona Petráša a Stanislava Škorvánka na jeden zápas," uviedol žilinský klub na svojej stránke.

Petráš nastúpil v prebiehajúcom ročníku druhej najvyššej súťaže do 9 zápasov, v ktorých získal 15 kanadských bodov za 6 gólov a 9 asistencií. Priebežne je tretí v bodovaní celej súťaže a prvý v rámci tímu. V drese Zvolena by mal nastúpiť v dnešnom zápase proti Novým Zámkom (16.00 h).

Brankár Škorvánek doteraz nastúpil do 7 zápasov, v ktorých dosiahol 92,8-percentnú úspešnosť zásahov a priemer 2,12 inkasovaného gólu na zápas. Michalovskému tímu bude k dispozícii v zápase proti Banskej Bystrici (16.00 h).