Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Hokejový Trenčín sužuje maródka, Radivojevič sa vráti na ľad

Branko Radivojevič (hore), archívna snímka. Foto: TASR Radovan Stoklasa

Radivojevič ukončil aktívnu kariéru po minulej sezóne, v ktorej pomohol Trenčínu k postupu do štvrťfínále Tipsport ligy.

Trenčín 30. októbra (TASR) - Bývalý slovenský hokejový reprezentant Branko Radivojevič sa v stredu vráti na ľad. Športový riaditeľ Dukly Trenčín pomôže tímu v zápase Tipsport ligy proti Novým Zámkom. Donútila ho k tomu rozsiahla maródka.

"Momentálne máme zranených 7 hráčov. Tomáš Bokroš je dlhodobo mimo. Verím, že počas reprezentačnej prestávky začne trénovať. V hornej časti tela má problémy aj Peter Sojčík. Čo sa týka Adama Lapšanského, veríme, že po pauze už bude pripravený," povedal Radivojevič na webe Dukly a dodal: "Boli tam ešte aj nejaké choroby, takže chalani dostali voľno, aby sa doliečili. Niektoré zranenia sú také, že ich človek neovplyvní. Väčšinou ide o nárazy a s tým nič nemôžeme urobiť, rovnako aj pri svalových zraneniach. Už je toho však neskutočne veľa. Nechcem vyplakávať, ale takúto situáciu sme nezažili. Pracujeme na doplnení kádru, ale teraz do pauzy je trh hráčov mŕtvy a nikto nám nechce pomôcť."

Radivojevič ukončil aktívnu kariéru po minulej sezóne, v ktorej pomohol Trenčínu k postupu do štvrťfínále Tipsport ligy.