Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Holešinský pokračuje v Nitre, Kováčik: Uprednostnil nás pred inými

Na snímke zľava Adrián Holešinský (Nitra) a brankár Anthony Peters (Slovan) počas piateho zápasu finále Kaufland play off Tipos extraligy HC Slovan Bratislava - HK Nitra v Bratislave v piatok 29. apríla 2022. Foto: TASR - Jakub Kotian

Pre 26-ročného univerzálneho útočníka pôjde o tretiu sezónu v tíme "Corgoňov." V predošlých dvoch postupne zvyšoval svoj bodový zisk, keď získal 26 a následne 51 kanadských bodov.

Nitra 1. júla (TASR) - Slovenský hokejový útočník Adrián Holešinský bude aj v sezóne 2022/2023 hrať za HK Nitra. "Uprednostnil našu ponuku pred inými či už zo Slovenska, alebo zo zahraničia," povedal riaditeľ HK Nitra Miroslav Kováčik pre klubovú stránku.

Pre 26-ročného univerzálneho útočníka pôjde o tretiu sezónu v tíme "Corgoňov." V predošlých dvoch postupne zvyšoval svoj bodový zisk, keď získal 26 a následne 51 kanadských bodov. V roku 2021 reprezentoval SR na MS v Rige, na ZOH 2022 v Pekingu bol súčasť bronzového tímu. "Sme radi, že Adrián bude pokračovať v našom drese. Veríme, že bude naďalej posúvať strop svojej výkonnosti a pomôže nám dosiahnuť čo najlepšie výsledky v lige a Kontinentálnom pohári," poznamenal Kováčik.