Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Hološko odohral jubilejný 200. zápas v Turecku

Foto: TASR/Martin Baumann

Slovenský reprezentant schádzal z ihriska ako druhý striedajúci hráč v 66. minúte.

Istanbul 11. marca (TASR) - Slovenský futbalový útočník Filip Hološko odohral v sobotu jubilejný 200. ligový zápas v Turecku. V drese Besiktasu Istanbul nastúpil v 25. kole na pôde Trabzonsporu (0:0) v základnej jedenástke.

"Dvojstovka je pekné číslo. Iste, ide o ligu, celkovo je tam štartov ešte o dosť viac, keď prirátame domáce alebo európske poháre. Možno ak by bol zápas v Trabzone víťazný alebo aspoň gólový pre mňa, vryl by sa mi hlbšie do pamäti. Ale aj remíza sa počíta, na ihrisku súpera, obzvlášť Trabzonu, je to plusový bod," povedal pre svoj oficiálny klubový web Hološko, ktorý bol v 19. minúte veľmi blízko ku gólu, no jeho dorážka skončila pod brankárom presne na bránkovej čiare.

Slovenský reprezentant schádzal z ihriska ako druhý striedajúci hráč v 66. minúte. "Po tom, čo Galatasaray doma zakopol, sme všetci veľmi túžili vyhrať a dotiahnuť sa na lídra na dva body. Nič však nie je stratené, bojovať budeme až do samého konca, čiže ešte deväť kôl," dodal s deviatimi gólmi najlepší strelec svojho mužstva (spoločne s Almeidom) v prebiehajúcej ligovej sezóne. Celkovo ich v "krajine polmesiaca" Hološko zaznamenal už 65.