Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Holovič zamieril z Nových Zámkov do Trnavy

Na snímke vľavo brankár Stanislav Škorvánek (HC Košice), vpravo Marcel Holovič (Nové Zámky) počas zápasu 52. kola hokejovej Tipsport Ligy HC Košice – HC MIKRON Nové Zámky v Košiciach 21. februára 2020. Foto: TASR - František Iván

Holovič je odchovanec Trnavy, za ktorú už v minulosti nastupoval v piatich prvoligových sezónach, no prevažnú časť strávil v kluboch slovenskej extraligy.

Trnava 16. augusta (TASR) - Slovenský hokejový útočník Marcel Holovič bude v sezóne 2021/2022 pôsobiť v klube Gladiators Trnava, ktorý účinkuje v druhej najvyššej súťaži - Slovenskej hokejovej lige. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Holovič je odchovanec Trnavy, za ktorú už v minulosti nastupoval v piatich prvoligových sezónach, no prevažnú časť strávil v kluboch slovenskej extraligy. V nej si postupne obliekal dresy Nitry, Banskej Bystrice, Skalice, Piešťan, Žiliny, Zvolena a v uplynulých dvoch sezónach Nových Zámkov. V ročníku 2020/2021 získal v 31 zápasoch 15 bodov za 8 gólov a 7 asistencií. V najvyššej slovenskej súťaži doteraz odohral celkovo 530 zápasov so ziskom 275 bodov (112 + 163).