Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Hráči Bergama budú do 24. marca v izolácii

Futbalista Atalanty Josip Iličič strieľa gól z penalty počas odvetného zápasu osemfinále futbalovej Ligy majstrov FC Valencia - Atalanta Bergamo, ktorý sa odohral bez divákov pre obavu zo šírenia nového koronavírusu 10. marca 2020 vo Valencii. Foto: TASR/AP

Atalanta minulý týždeň zdolala v odvete Valenciu a postúpila do štvrťfinále. Španielsky klub v nedeľu priznal, že piati jeho hráči majú koronavírus.

Miláno 15. marca (TASR) - Hráči a pracovníci talianskeho futbalového klubu Atalanta Bergamo budú do 24. marca v izolácii. Dôvodom je obava z nákazy koronavírusom po tom, čo piatich hráčov ich predchádzajúceho súpera v osemfinále Ligy majstrov z Valencie pozitívne testovali na nové ochorenie. Informovala o tom v nedeľu agentúra SID.

Atalanta minulý týždeň zdolala v odvete Valenciu 4:3 (prvý zápas: 4:1) a postúpila do štvrťfinále. Španielsky klub v nedeľu priznal, že piati jeho hráči majú koronavírus, ako prvého pozitívne testovali Ezequiela Garaya. Taliansky klub zareagoval izoláciou svojich hráčov.

V severnom regióne Lombardia, v ktorom sa nachádza aj Bergamo, bolo nahlásených 1218 úmrtí z celkového počtu 1809 v Taliansku, čo je najviac zo všetkých krajín mimo Číny.